Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić aby mnie nie było słychać na Skype ani widać?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić aby mnie nie było słychać na skype ani widać? Dodam, że skype jest na tel. samsung galaxy s2 i chcę aby mnie słychać nie było ani widać jak można to zrobic? Daje like

Opublikowano

Nie rozumiem Twojego pytania.

Jesli chcesz zeby nie bylo Cie sluchac, to podczas rozmowy wycisz mikrofon. Taka ikonka na dole ekranu.

Nie bylo Ci widac? To zrob status nieqidoczny.

Opublikowano

Jeśli nie chcesz aby było Cię słychać to użyj ikonki mikrofonu na skype wtedy się wyciszysz. Jeśli chcesz być niewidoczny zmień swoj status, a jeśli chodzi o kamerkę to to samo jej się tyczy. Wystarzy kliknąć na ikonkę kamerki i jesteś niewidoczny.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że ja musze zrobić test z komend itp moderatorowi serwera cs 1.6, i ja chce abym go ja slyszal a ja bym mu pisał pytania a on by odpowiadal i chcę aby mnie słychac nie było tylko bym pisał a on odpowiadal rozumiecie juz? Jak to zrobić jak probował dzwonić to była zielona sluchawka i czerwona zielona akceptacja czerwona to odrzucenie rozmowy i jak bym dal te zielona to bym zaakceptowal rozmowe i by mnie slyszal a ja chce zaakceptowac ale zeby mnie nie slyszal proszę o wyjaśnienie. daje like

Opublikowano

Chodzi mi o to, że ja musze zrobić test z komend itp moderatorowi serwera cs 1.6, i ja chce abym go ja slyszal a ja bym mu pisał pytania a on by odpowiadal i chcę aby mnie słychac nie było tylko bym pisał a on odpowiadal rozumiecie juz? Jak to zrobić jak probował dzwonić to była zielona sluchawka i czerwona zielona akceptacja czerwona to odrzucenie rozmowy i jak bym dal te zielona to bym zaakceptowal rozmowe i by mnie slyszal a ja chce zaakceptowac ale zeby mnie nie slyszal proszę o wyjaśnienie. daje like

Po odebraniu rozmowy masz opcję wyciszenia mikrofonu.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...